Pot primi lingoul la o alta adresa fata de cea de domiciliu?

Desigur, adresa de livrare poate fi modificata de tine de ori de cate ori plasezi o comanda.

Pot cumpara lingoul mai repede ?

Desigur, exista doua optiuni, poti face top up de suma pentru a ajunge mai repede la obiectivul ales sau poti merge in sectiunea de magazin online pentru a comanda produsul ales de tine.

Exista comisioane sau alte costuri pe care ar trebui sa le suport?

Nu exista astfel de comisioane, utilizarea aplicatiei este gratuita atata timp cat utilizatorul o foloseste sa cumpere si alege sa schimbe un comportament negativ cu unul pozitiv, de a cumpara si investi in aur sau metale pretioase.

De ce nu as cumpara aur direct de la o banca?

Poti face asta oricand, si ne bucuram sa intelegem ca te orientezi spre investitia in aur.

Totusi aplicatia zmaukin ofera avantaje multiple pentru o categorie extinsa de clienti facandu-le mai usor accesul la achizitia de aur sau alte metale pretioase astfel :

- posibilitatea de a cumpara aur sau alte metale pretioase fara "scoate dintr-o data" o suma considerabila din buzunar

- constientizarea ca viciile avute costa, si sunt bani efectiv aruncati pe geam, iar pastrarea unui obicei de a cheltui o suma pe care oricum o cheltui zilnic pe tigari de exemplu, iti poate aduce la sfarsit de an un mic tezaur personal

- pozitionarea pretului final per lingou in cadrul aplicatiei zmaukin este mai mic fata de pretul final de la o banca, deci in final cu pasi mici poti cumpara aur chiar putin mai ieftin, astfel efortul tau este minim.

In cat timp pot achizitiona primul lingou:

De exemplu daca alegi o suma de 20 lei pe zi, in aproximativ 32 de zile poti comanda primul lingou de 2 grame. Insa daca vrei sa achizitionezi imediat un lingou poti merge in sectiunea de magazin online si poti efectua o comanda oricand.

Valoarea obiectivului ( pretul per produs) ramane fixa?

Pretul aurului, precum si valoarea obiectivului ales de tine poate avea modificari ( in sus sau in jos) functie de cotatia internationala pe bursa aurului. Poti verifica zilnic preturile produselor in aplicatie.

Pot vinde lingoul?

Desigur, oricand doresti acest lucru, printr-un email la contact@zmaukin.com ne poti transmite solicitarea ta si vei fi contactat de unul din colegii nostri. Trebuie sa stii cateva lucruri insa: 

- pretul la care cumparam aurul este de 98% din pretul pe bursa, poti verifica oricand pe www.kitco.com pretul aurului

- blister-ul lingoului precum si lingoul nu trebuie sa fi suferit deteriorari iar lingoul ar trebui sa fi fost cumparat prin intermediul zmaukin.

Ce se intampla daca nu mai am bani pe card?

Zmaukin prin intermediul procesatorului de plati netopia (mobilpay) apeleaza zilnic banca ta, in cazul in care fondurile nu sunt suficiente nu se va efectua retragerea, in momentul in care vei avea bani pe cont, aplicatia va incepe din acel moment sa retraga conform instructiunilor tale suma pe care ai ales-o de la inceput pastrand istoricul platilor deja efectuate. 
 

Ce pot face daca am ajuns la jumatatea valorii obiectivului si vreau sa ma opresc?

Pe tot parcursul utilizarii aplizatiei, zmaukin iti va afisa si subobiective pe care le-ai atins si pe care le poti comanda. De exemplu daca ai ales un obiectiv de 5 grame si sumele platite echivaleaza cu valoarea unui lingou de 2 grame de aur, ai posibilitatea de a comanda acest lingou iar eventuala diferenta o poti solicita sa iti fie virata in cont.

Pot retrage sumele pe care le-am platit daca vreau sa renunt ?

Zmaukin este o aplicatie care incurajeaza renuntarea la vicii si transformarea sumelor cheltuite pe acestea in aur sau alte metale pretioase. Zmaukin nu este o banca si nu incurajeaza folosirea aplicatiei pentru a pastra sume de bani, totusi daca vrei sa renunti la a mai achizitiona produsul pe care ti l-ai ales si vrei sa iti retragi sumele poti face acest lucru. Trebuie sa cunosti insa ca in acest caz va fi aplicata o penalizare de 5% din sumele platite pentru acoperirea costurilor cu folosirea aplicatiei, a comisioanelor bancare precum si a comisioanelor platite de companie pentru a putea administra contul tau de utilizator in aplicatie.

De unde stiti ca voi renunta la vicii pe durata folosirii aplicatiei?

Pa baza analizelor facute stim ca utilizatorii nostri sunt persoane care isi respecta promisiunea facuta fata de ei insisi si nu fata de aplicatie. Zmaukin este un instrument care ajuta si faciliteaza constientizarea ca anumite comportamente pot avea efecte negative asupra sanatatii si asupra stilului de viata, iar astfel utilizand-o poti face ca promisiunea ta fata de tine sa fie facuta in mod real si nu in joaca iar la final sa ai satisfactia ca detii ceva mult mai important cum ar fi aurul in locul unor tigari pe care le-ai ars si ai introdus in plamani toxine.

Pot folosi aplicatia daca nu am nici un viciu?

Desigur. Desi din analizele noastre am observat ca majoritatea oamenilor au cel putin un viciu :) poti folosi aplicatia si te poti bucura de experienta de a transforma, de exemplu, sume pe care le folosesti zilnic pentru alte mici placeri ( de exemplu dulciuri) care pot fi transormate de asemenea in aur. 

Pot recomanda aplicatia prietenilor?

Desigur, chiar recomandam acest lucru :). In alta ordine de idei, verifica tot timpul sectiunea campanii. Poti fi chiar bonusat in aur , in conditiile in care mai multi prieteni incep sa utilizeze zmaukin si sa cumpere produse din aur sau alte metale pretioase renuntand sau transformand vicii ( comportamente negative) folosindu-se de banii pe care altfel i-ar fi "aruncat"

In cat timp se face livrarea de la momentul comenzii?

Ne preocupam ca livrarile sa fie facute in cel mai scurt timp posibil, insa trebuie tinut cont si de factori externi ce nu pot fi influentati de zmaukin. Termenul curent este de 5 zile lucratoare. Furnizorul nostru pentru acest tip de servicii este FAN Courier.

Care sunt costurile de expeditie?

Costurile de livrare sunt costuri obisnuite la care se adauga costul cu asigurarea produsului pe timpul transportului. Acest cost este de aproximativ 1-1,2% din valoarea produsului comandat. Costurile se pot verifica si plati odata cu comanda finala a produsului.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord